" Cry Baby"


Började titta på " Cry Baby" med Johnny Depp igår kväll på en film streaming sida där jag brukar se film, jag bara älskar den filmen ha ha den är så rolig var en favorit film när jag var yngre Johnny är himla söt i den med.

Solen skiner ute idag men jag tror inte det är så varmt är ju höst nu så att säga, snart blir det väl vinter nä hua inte än på ett tag hoppas jag.

Ha en bra Söndag.

Lite jobb och nya 90210 trailern

15.44

Fick hoppa in och jobba lite idag igen eftersom min bror ringde och ville ha hjälp i
restaurangen. Vi jag och min mamma kom dit vid 11 och jobbade till efter 14. Fick gratis lunch där Hamburgare och pommes så mkt gott dock itne betalt men det förväntade jag mig inte heller bara kul att hjälpa till när man har tid.

Har bara regnat i stort sett hela tiden på förmiddagen, ser ut att bli mera regn nu till kvällen.

Här är en trailer för den nya 90210 serien som startar i USA 2 september, kommer till Sverige i Oktober i 4 +, några av de gamla skådisarna från original serien kommer även vara med i den här nya versionen.

http://www.youtube.com/watch?v=Pz9ytiKXGHc


Skola igen då

På Måndag ska skolan börja igen, jag hoppas jag får pengar från CSN så man inte ska behöva hoppa av.
Ska läsa Media och kommunikation på distans, ingen undervisning via Kalmar höskola, mailade just den kurs ansvarige med lite frågor eftersom jag tyckte det va krångligt att hitta på deras hemsida.

Har fjärrlånat de första kursböckerna via bibblo blir mkt billigare än att köpa böckerna och dessa tre böcker är dem vi kommer använda under första del kursen.




Har försökt registrera mig till kursen nu men får väl vänta till mitt anv konto är klart.


19.30


Så satte jag mig tidigare och chattade lite med mina kära vänner på " TKA Villa" som vi själva kallar sidan, det är en fansida för oss som gillar serier från Asien och speciellt då skådespelarna Joe Cheng och Ariel Lin, men vi gillar även andra skådisar från Asien fast vi pratar om allt möjligt när vi väl är ett par stycken där.
Sedan så läste jag igenom en massa bloggar ( sådana som är populära typ blondinbella o.s.v) brukar alltid läsa ett antal bloggar varje dag det är kul. Men jag kommenterar aldrig utan läser enbart.

Har inga planer för helgen ännu får se vad som händer, när man inte har pengar kan man inte göra så mycket, får snällt vänta på besked från Csn.


ny layout


Bestämde mig för att ändra på den tråkiga bakgrunden och hittade en färdig layout på denna sidan

http://www.snyggareblogg.se/category/gratis-stilmallar/


Jag vart riktigt nöjd med denna efter att ha letat hur länge som helst efter något att använda.
Nej nu ska jag återgå till att titta på " Silence".

god natt

Halloj



Har varit och jobbat lite idag men utan betalning, hjälpte min brors sambo på flygets restaurang eftersom hon var ensam. Jag och mamma var där från 11-15 fast vi kunde ha kommit först vid 12 för det var ganska lugnt. Så dagen har rusat fram, fick en trevlig överraskning i brevlådan, en online vän från Canada hade skickat mig " Breaking Dawn" av Stephenie Meyer som en present, jag har inte haft råd att köpa den så läst online men det var en himla trevlig överraskning hon är så snäll Lea. Jag skickade henne tidigare en autograf av en av hennes favorit författare så vi gör lite sådär ibland.

Hon är lite över 50 och Harry potter fan som jag vilket är coolt ha ha vi är med i samma yahoo grupp, sedan flera år tillbaka :). Nu har jag ont i axlarna känner jag efter att ha stått hela dagen skönt att sätta sig när man kom hem.


21.42

Är smått trött nu sitter och har Matrix på tvn samt slösurfar, ser på två serier från Taiwan på datorn också har avsnitt laddade som jag inte sett ännu ska ta tag i det med om en stund.
Har haft främmande på kvällen annars har det inte hänt mycket alls, bara slöat framför tvn.

go natt

Taiwanese drama: " Silence"- " Shen Qing Mi Ma"

Jag ser för tillfället en serie från Taiwan som heter på engelska " Silence". I original heter den " Shen Qing Mi Ma" den är från 2006. Den handlar om en tjej Zhao Shen Shen (Park Eun-hye), som ung råkar ut för en bussolycka hon förlorar sin förmåga att tala, och man får följa hennes liv. Hon möter en pojke på sjukhuset Qi Wei Yi ( Vic Zhou)  som hon blir vän med, han vet inte om att hon inte kan tala men efter ett tag blir de förälskade. Han måste senare lämna sjukhuset  före henne, men han ger henne sitt telefon nummer och ber henne ringa, de förlorar kontakten men möts igen som vuxna utan att veta vem den andra är.

Den här serien är i genren romantik, men den är också väldigt sorglig men ändå en helt underbar serie, många bra skådespelare speciellt de två i huvudrollerna Vic Zhou och Park Eun-hye de har verkligen sådan kemi mellan de två att det nästan ryker ur bilden ha ha.

Det är totalt 20 avsnitt, och det är det jag gillar med serier från Taiwan de är ofta i bara en säsong, det kan vara hur mycket problem som helst under vägen men varje serie har en vettig avslutning, det blir oftast bara en andra säsong om serien är verkligen jätte populär.  Man kan se serien här under Taiwan drama kategorin, den har text på engelska. Det är också strömmande video på sidan så man behöver inte ladda ner något.

Mysoju är världens bästa sida för Asien drama serier från taiwan, Japan och Korea de uppdaterar dagligen.

direkt länk till " silence"

http://www.mysoju.com/silence/



Här är lite bilder från " silence" som jag hittade online

Vic zhou vic zhou

Park Eun-hye

 " silence" omslag

Välkommen till min nya blogg!

Ja då var jag tillbaka igen, tänkte ge bloggandet ett nytt försök.

Jag ser ganska mycket på serier från Asien så kommer väl länka till dem jag gillar bäst ibland, kommer även posta lite bilder och också skriva om vardagen.

Fast eftersom skolan börjar igen nästa vecka så har man väl inte så mycket fritid.
Ska läsa en online kurs på distans via Kalmar högskola iaf testa första delkursen och se om det är något för mig.
Men först måste man ju få pengar från CSN så jag kan inte registrera mig innan jag vet om jag får några pengar eller ej.

RSS 2.0